Eventsupport

Toiletten

Voor evenementen met 10 of zelfs 50.000 bezoekers zijn toiletten onmisbaar .

Ook is niet elke locatie geschikt om bijvoorbeeld een grote unit te plaatsen en is er geen water of riolering binnen handbereik. Meters riolering/vuilwateropslag van 36000 liter of een waterbuffertank voor voldoende waterdruk nodig?

Hier ligt onze uitdaging , inmiddels hebben wij diverse grote en kleine evenementen van toiletten voorzien en soms lastminute tijdens het evenement aanpassingen gedaan zodat bezoekers onbezorgd naar het toilet kunnen.

watervoorzieningen

Drinkwatertappunten tijdens het warme weer, een wasbak voor een tijdelijke keuken in tent of schuur , aansluiten van koffiemachines steamer of vaatwassers . een waterkraan of brandput op grote afstand van de event locatie wij  zorgen er voor dat het wordt aangesloten . Wij beschikken over een slangensysteem van meer dan een kilometer met op elke 10 meter een aftappunt zodat er op elke lokatie watertoevoer mogelijk is.

schoonmaak

Schone toiletten ,dat willen we allemaal.

of het nu chemische toiletten of toiletunits zijn wij zorgen er met onze schoonmaakteams voor dat u naar een schoon toilet kunt.

Ook de schoonmaak van het evenemententerrein ,legen van afvalbakken en stofzuigen van de vloerbedekking tijdens beurs of congres ,het hoort er allemaal bij.

Event afgelopen ,tent , foodtrucks en toiletten zijn weer weg , wij ruimen het laatste zwerfvuil op en zorgen voor een schone locatie